/   referrads.com   / Magyar  

2019-07-20 23:34:36

Az 59 éves Suzanne Eaton meggyilkolásával vádolt Giannis P. pénteki négy órás kihallgatásán azt mondta: nőt keresett magának, amikor autójával Kréta észak-nyugati részén meglátta az út mellett kocogó biológust. 

A férfi azt mondta: elgázolta a nőt, hogy elhurcolhassa magával. A nőt ezután háromszor erőszakolta meg, a harmadik alkalommal a nő már halott volt, írja a Bild a helyi  Cretalive-ra hivatkozva.

Rendőrök kísérik azt a férfit, akit Suzanne Eaton meggyilkolásával gyanúsítanak 2019. július 16-án Krétán.

Fotó: Stringer / Reuters

A 27 éves  Giannis P.  kétgyermekes családapa. Korábban arról beszélt, hogy kukkoló, és izgalomba jött, amikor meglátta a nőt. Más helyi hírforrások szerint a férfit mentálisan zavart lehet. 

A Drezdában molekuláris biológusként dolgozó Suzanne Eaton egy szakmai találkozóra érkezett Krétára. Holttestét július 8-án találták meg, egy héttel rejtélyes eltűnése után egy második világháborús bunkerben. 

Görög lapok szerint vannak arra utaló jelek, hogy a férfi nem először próbálkozott hasonlóval. Autóját mások is felismerték. Egy litván nő tett bejelentést arról, hogy amikor kocogni volt, őt is üldözőbe vette a férfi azzal a fehér Hyundai Pony-val, amivel Suzanne Eatont elgázolta. Mindez ráadásul nagyon közel volt ahhoz a helyhez, ahol a gyilkosság történt.  

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.


index.hu Joób Sándor
index frfi hogy suzanne eaton https volt amikor 2019 jlius litvn mondtaUser comments