/   referrads.com   / Magyar  


2019-06-16 18:23:40

Annak idején bingózni jártak az angol Kettering település hatalmas épületébe a játék szerelmesei, aztán a hely ez év januárjában bezárta kapuit. 

Nem kongott azonban sokáig üresen, bár valószínűleg nem pont úgy indult meg benne újra az élet, mint ahogy azt a városvezetőség szerette volna.

A csarnok majdnem minden egyes négyzetcentijén marihuána-termesztés zajlott.

De annyira, hogy a teremben nagyjából semmilyen mozgástér nem maradt, annyira fullon volt fűvel. 

Ezzel a termesztők pedig közel évi egymilliárd forintnak megfelelő fontot kerestek össze.

A rendőrségnek akkor tűnt fel, hogy valami nem stimmelhet a helyen, amikor fűszagot kezdtek el érezni az épület környékén. Rendőrkutyákkal bemasíroztak a terembe, ahol aztán feltehetőleg nem kis meglepetésükre konstatálták, hogy a berendezés az nagyjából kétezer ültetvényt takar. Bár a füvet lefoglalták, letartóztatás egyelőre nem történt az ügyben. (The Sun)


index.hu Kovács Bálint
index hogy bond james annyira aztn konditeremben nagyjbl https

referrads.com

This domain might be on sale!


Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

roinf.com weighborhood.com whenisnextprayer.com wedesignweb.com rent-lux.com enbhd.com excitement.tv extremac.com 8creatives.com usercomply.com yelwi.com imtbo.com advertisement.cloud iagencija.com ioacc.com cp6uja.com backpackaccommodation.com keepcalmandenjoy.com rebsr.com yewik.com rebrs.com realestate-marocco.com cr8ive.cloud burgdzinice.com automobili.tk

Latest