/   referrads.com   / Hrvatski  

2019-08-17 16:05:51

Zagrebačka policija nakon provedenog očevida objasnila je kako je došlo do sudara. Sve je počelo kada se 59-godišnjak Golfom zagrebačkih registracija oko 13 sati i 45 minuta kretao lijevom trakom istočnog kolnika autoceste.

Dolaskom do oznake osamnaestog kilometra nije smanjio brzinu, a promet je u tom trenutku na cesti bio vrlo gust te se vozilo u koloni koja se povremeno zaustavljala. Zbog takve vožnje, izvijestila je policija, nije se uspio zaustaviti već je udario u zaustavljeni automobil slovačkih oznaka.

Uslijed siline udarca, taj se automobil odbio prema naprijed te je prednjim dijelom udario u Hyundai I30 zagrebačkih registracija kojim je upravljao 26-godišnjak.

Nastao je potpuni kaos kada je vozač rumunjskog automobila naglim skretanjem udesno pokušao izbjeći kolonu sudarenih vozila te je u tom trenu udario u automobil njemačkih registracija, a na Rumunja je potom naletila 60-godišnja vozačica Audija zagrebačkih oznaka, javlja Jutarnji list.

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen je 59-godišnji vozač iz Golfa, a liječnička pomoć mu je pružena u Klinici za traumatologiju, dok su dvije osobe lakše ozlijeđene, priopćili su iz PUZ-a.


direktno.hr
golfom kolonu direktno sudar zabio onda naletio rumunj udario zagrebakih automobil registracija


User comments