/   referrads.com   / Hrvatski  

2019-08-17 14:29:10

DINAMO u srijedu igra ključnu utakmicu za plasman u Ligu prvaka protiv norveškog Rosenborga i nužna mu je podrška s tribina. Danas su u prodaju puštene karte za taj susret, a od jutra je gužva pred blagajnama. 

Iz Dinama su jučer objavili cijene ulaznica koje su slične onima protiv Ferencvarosa, s tim da je jedna tribina i jeftinija.

Cijena ulaznice za sjever su 70 kn, a za istok 100 kn, isto kao i protiv Mađara, dok je zapad 100 kn, a ne 150 kao u prethodnom europskom dvoboju.

U ovom susretu bit će otvorena i tribina zapad dolje po cijeni od 200 kn. U srijedu, na sam dan utakmice, cijene će biti nešto veće: sjever 100 kn, istok i zapad gore 150 kn, zapad dolje 250 kn, jug 70 kn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima'', stoji na službenoj stranici kluba.

Utakmica Dinama i Rosenborga počinje u srijedu u 21 sat.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?


index.hr
index dinamo pred maksimirom https gledati protiv aspx zapad srijedu ulaznice tribinaUser comments